Partners


LVSC

LVSC is de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, dé beroepsvereniging voor professionals in de begeleidingskunde. De 2300 aangesloten leden zijn deskundige begeleiders van mens en werk. LVSC heeft kwaliteit, scholing en kennis & onderzoek hoog in het vaandel staan. Dit komt o.a. tot uiting in de gedragscode, beroepsregistratie, het Tijdschrift voor Begeleidingskunde, digitale kennisbank en regionale deskundigheidsbevordering.

www.lvsc.eu


Sioo

Sioo is dé interuniversitaire ambachtsschool die mensen en organisaties wendbaar maakt in veranderings- en organisatieprocessen. Sioo is in 1958 opgericht door acht Nederlandse universiteiten. Dat gebeurde mede op initiatief van de organisatieadvieswereld. Het instituut maakt leertrajecten op maat. Tegelijkertijd is Sioo een platform dat het relatief jonge vak van verandermanagement en organisatiekunde verder helpt ontwikkelen.

www.sioo.nl


Ooa

De Ooa is de eerste beroepsvereniging voor adviseurs en kent een lange geschiedenis. De Ooa is een kennisplatform voor leden, met inspirerende ontmoetingen tussen adviseurs en andere beroepsbeoefenaars, kennisuitwisseling en certificering.

www.ooa.nl


Stir

St!R is een onafhankelijk keurmerk en register voor beroepsbeoefenaren op het gebied van begeleidingskunde, zoals (team)coaches, supervisoren en overige professioneel begeleiders. St!R maakt zich sterk voor een kritische en rechtvaardige beoordeling en bewaking van de kwaliteit van professioneel begeleiders.

www.stir.nu

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.